b

b

onsdag 31 augusti 2016

Kock på villovägar

 Här sitter Oliver 10 poäng och ser så söt ut som bara "Mors lille Olle" kan.

 Nemesis hjälper Lillmatte att spela TV-spel.

Igår försvann kocken i mig och burkmat blev en nödvändighet. Ibland har min hjärna helt andra saker att tänka på än matlagning. Rymma från spisen och fly bort från alla måste i världen kan vara välgörande, i alla fall vissa tisdagar då strålande solsken puts borta är av mörka och mycket onda moln. Mörka moln kan dyka upp även på soligaste dagar och en dov känsla av otillräcklighet kan sprida sig så väl som oduglighet. Man får ta ett djupt andetag, bita ihop, skruva av burkens lock och värma kladdiga köttfärssåsen från ICA. Tröst och tycka synd om kanske man finner en helt annan dag... fast under samma himmel då förstås.
Burkmat duger fin, fint om det inte bjuds varje dag;-)

Yngsta Tvåbening har börjat med hemkunskap i skolan.
Vi bjöds på varm choklad med vispad grädde som läxa.
Gott, gottelli, gotten och helt klart MVG!

En vända på stan och man stöter på nygifta paret<3

 Svampar trädgården.

 ---   ---   ---
Alice-O hälsar. Tack Magnus för bilden!
(Alice är så klart kullsyster med vår Oliver)
---   ---   ---

...och den som kan låta bli att dansa till denna låt är nog halt eller döv!?

Vissa av oss är lite tröga. Jag kan vara en av dem. Ibland kan det ta mer än 30 år innan något sker som någon annan önskat för just Mig. En blommig klänning pryder en väldigt liten kvinna som envist nekat blommiga klänningar i hela sitt liv. T-shirt och jeans pryder en lika envis kostymnisse som nekat allt annat än proper kostym hela sitt liv. Magrutor upp till halsen och soladasa som döljer glittrande ögon är givetvis kvar trots allt och hennes bestämda steg mot egenvald restaurang där ingen kontroll finns är givetvis också kvar trots allt.
Tack för avslappningen, upplevelsen och sången. Att utvecklas tillsammans kan vara omöjligt men att utvecklas var och en på helt olika håll kan vara fullt möjligt. Finns det en länk. Skulle inte tro det, vi är nog bara på helt rätt plats i livet. Plats på kartan i staden eller i livet får var och en bedöma själv.
Tack kära Drömprins för att jag fick ge mig själv blommiga klänningar, det var viktigt att ingen köpte dem till mig<3