b

b

lördag 27 augusti 2016

KingWizard O-kull 8 veckor

 "Pekka"

 "Alice" "Mors lille Olle 10 poäng" "Morris"
Bilderna talar för sig själv om vilken fin kull detta återigen varit. Hjärtligt tack söta O-valpar för all kärlek ni givit mig och min familj. Vi på kennel KingWizard önskar alla dessa charmtroll lycka till med sina nya liv och äventyr. Nu kommer det allt bli lite tomt...
Mors lille Olle 10 poäng stannar efter lång omväg så klart här och ska ingenstans alls. Planen var aldrig att behålla hane och då absolut inte en Oliver men Mors lille Olle har klamrat sig envist fast i mitt hjärta och han är tveklöst 10 poäng och överst på min kärlekslista, han är helt enkelt snyggaste killen i klassen. Oliver har gett mig en mycket viktigt lärdom i livet och det är att man behöver inte alltid följa en plan man gjort upp eller hålla ett löfte man avgivit. Man måste låta saker ske och vara öppen för andra alternativ. Man måste kunna tänka om och välja annan väg än den man en gång för länge sedan planerade att svänga in på då kusten var klar.
Kusten är kanske i och för sig inte klar än men hjärtan krossas dagligen överallt här i världen och märkligt nog så överlever vi...?! Val, välja, väg, välvilja eller vänlighet. Vänta, vänta, vänta, hur länge orkar man vänta, i en evighet om man är sofistikerad, genuin, passionerad, driven, hårt hållen och envisheten själv.
---   ---   ---

Norma hälsar. Tack Gun-Britt för bilderna!