b

b

fredag 3 juni 2016

Åsidosatt

 Världens goaste pussmule<3

 ---   ---   ---
Igår uppträdde yngsta dotter på skolans picknick och var duktig och modig med sina två kompisar.
På kvällen drack jag Amarula hos min väninna, trots att alkohol mitt i veckan inte är min grej. Drömprins ville inte hämta hem mig förrän väldigt sent så vi letade snokar på gödselhögen då det var brist på snygga karlar som bjöd upp oss till dans...eller... kanske det gömde sig en Prins på logen:o))
---   ---   ---
Jag har haft en urusel och mycket krävande dag och samtidigt av samma anledning en väldigt bra dag, då jag kom en bra bit på väg till Mekka. Jag snubblade på något osynligt men extremt påtagligt, jag ramlade pladask raklång och slog mig jättehårt. Jag blev ledsen, hjälplös och blödde och som om det inte var nog så blev jag förvirrad, vankelmodig och gick vilse. Aj! Det var nära ögat att jag inte hittade hem men en snäll person hjälpte mig att lösa biljett då jag var skakig, tack. Om tiden läker alla sår så borde jag varit läkt long time ago! Insikt, åsidosatt och ful som jag vet inte vad. Plåster, hemkomst och bästa trösten. En hjälpande hand, en tröstande röst och en räddare i nöden. Karma, du tog inte emot beskydd utan väljer hellre att ge mig det och du begriper inte att det är på din egen bekostnad. Jag har kurerat min skada så gott det går genom att sova middag väldigt länge i hammock, rida TantBrun och sedan tröstäta;-) Imorgon vaknar jag frisk som en nötkärna och ska inte studsa upp på vågen och ta reda på vad jag väger..............XYZ??? Inte fan ska man väl tillåta sig själv att förblöda, då är det väl bättre att shoppa lite nya klänningar. PANG-du är död HURRA-du lever INGET fall är ovidkommande.
 Går bättre för var gång på min nya STORA häst.
Det märks verkligen att hon bara är 4 år och lekfull, nyfiken och lite barnslig. När vi ridit klart kollar hon noga så jag tagit av båda stigbyglarna innan jag ska hoppa av.

Ätit godis hela dagen så min mage brister snart.
Groggen är såklart BMW och det betyder då inte BästaMartinWesterberg utan det står för BailysMalibuWiskey. Dumsnutar. Men den där Martin Westerberg smakar säkert lika gott, kanske inte med is då utan het som en ångbastu och han ger säkert bästa ruset ever:)
---   ---   ---

"It's safer in a cage. When all thats' left is the emotions you abandoned."