b

b

söndag 1 maj 2016

Välkommen

Pintopållen är nyfiken på vem som kommer till oss.

Jag somnade tidigt igår för att vara utvilad till dagens spännande äventyr. Dock vaknade jag kl. 5 som vanligt och kl. 7 var jag ute och sprang också som vanligt.
Efter frukost åkte vi till Höör för att provrida häst. Både jag och yngsta tvåbening provred och föll pladask för denna ljuvliga häst, som hör och häpna inte är en ponny utan en liten häst. Tror i och för sig inte att det betyder att Tanten blivit helt vuxen än utan fortfarande har en fot kvar i barnalivet. Ingen tvekan alls och som tur var hade vi med oss både hästsläp och plånbok.
Hjärtligt välkommen hem till oss mammas Malou! Varmt tack till T som gav mig sitt förtroende att ge denna ljuvliga Malou ett nytt hem.
Mammas Malou är ett sto på 4 år korsning NewForest/Fredriksburgare. Lugn, trygg och social till sinnet och grundriden, så nu har Tanten och hennes hästvänner med familj lite att jobba med i år.


 Friends?

 Yes!
 Ärevarv.

Tack älskade Drömprins för att din kärlek sträcker sig längre än bara till mig, utan räcker till för mina älskade fyrfotingar också.