b

b

måndag 9 maj 2016

Hoppspindel

Den här vackra och fascinerande spindel satt på vår husvägg och såg så oskyldig ut. Vem kan vara rädd för en sådan här lite rackare!? Inte jag i alla fall. Tack MW för ett klarsynt uppvaknande som sovit alldeles för många år.
Att vara tacksam för det lilla i livet är inte en självklarhet utan det måste man ständigt jobba på. Eller så har man varit med om så vidriga ting att ett glas kallt vatten kan vara det godaste man får i sig på en hel vecka. Att vara kärleksfull är väldigt enkelt det är ju bara att öppna sin famn och hålla om de som är fina. Att skämmas över något oförskämt är näst intill outhärdligt, man vill verkligen slippa känna skam i någon form alls. Smärta är lätt att uthärda men otroligt svår att långt senare utreda och bli vän med.
En splitter ny bil som dumpas på havets botten kan vara till enormt stor nytta. En oväntad och väldigt äcklig djup kyss kan förbrylla, förfära men kan den förlåta. Vem var det synd om då............för ingen var ju äcklig alls vid närmare eftertanke.
Begrava sina minnen i hans skinn, tatuera sina synder på hans bröst och så är det ju trots allt så att alla hemligheter mår inte bäst av att hållas. Några väldigt få hemligheter mår fruktansvärt bra av att delas och inte vara hemliga längre.
Det var nog inte meningen att tvivla på din genuina omtanke som fanns likt kardborreband. Förlåt mig, snälla du för jag kan inte förlåta mig själv.
För en tid sedan lånade jag någons öra så min hörsel skulle förbättras, detta öra har jag idag stolt och med värdighet återlämnat. Man får låna av andra om man återlämnar i tid och förstår när det är rätt tid.
ÅNGER! Ska man ångra att det hänt, blivit sagt eller att det varit osagt för länge. ÅNGER!
Monster äter ånger, kaksmulor finns på golvet. Bli arg på mig, det var ju det jag ville för ilska går att hantera men inte att vara betydelsefull, söt och god som en delikat mintpralin i 10-tal.