b

b

torsdag 7 april 2016

Sniglar

Danska Sniglar, ätna i Sverige och inte i Paris. Vem visste...?
Arg som algerna i havet som kvävs av förgiftning. Inte lurad...
Att vara gift kan väl inte vara giftigt utan ätligt. Äktad på livstid!
Korrekt tillagade Sniglar är definitivt inte sega. Tiden rusar definitivt förbi oss i raketfart. Tack för de riktigt, riktigt korta stunderna som är större än hela universum. Ingen kan få allt de önskar, ingen kan äga hela oss. Att ta vara på de korta stunderna utan att känna sig som en bov i mörkret, det är en gåva utan självklarhet. Detta är mitt party och jag bestämmer själv och jag ska ta ansvar långt in i döden. Sanning med konsekvens är så långt ifrån en lek man kan komma, det är verkligare än att alla hjärtan har både kammare och förmak. Allt får ta den tid som behövs, inget är som att ta en kula i krig för sin käresta. Sekund, blick, klick, tigersprång, värme och blod rött som rubinerna som dinglar i din frus öron. En fru som definitivt fanns på riktigt är borta. Inget är illusion, vara bevakad, betraktas som en anledning till krig när en fredsduva bor inom oss båda. Att rädda en baby kan betyda största möjliga tystnad. Cirkus! Next time you want to go on a date just... oh, you already know.

Idag kom min Drömprins med sommaren till mig och gav mig tid som bara han kan, bara han kan, som bara han kan. Simma ut på djupt vatten, dyka och komma tillbaks upp till ytan. Att inte drunkna kan vara ett fängelse likväl som en befrielse. Att drunkna i känslor kan förvirra, förvärra och förvälla de blötlagda dagarna. Att bli klar i knoppen av känslor är nyttigare än fibrer för trög mage. 
Drömprins har tillgång till de långa stunderna och hur han förvaltar och värdesätter dem är ibland en gåta för mig<3
Tant+Drömprins=Tid att mötas, kärlek ska skötas!

Jag är sjukskriven några veckor till för mina busiga axlar det som hette impingement supraspinatus. jag ska minsann till och med få komma till en arbetsterapeut. Det är hur trist som helst, jag får inte ens mocka hästskit, diska eller kamma vovvar:(