b

b

måndag 4 april 2016

Brandvakt

I helgen tuttade vi på en brasa i trädgården och eftersom vår trädgård inte är av liten variant så blev brasan ganska rejäl. Jag blev satt en hel dag som brandvakt då Drömprins hade annat för sig. Det var inte det roligaste jag kan tänka mig att göra på en solig ledig helg men jag frös inte i alla fall. Jag var inte extremt effektiv kanske för jag somnade gång på gång och vaknade av röklukten då vinden vänt eller av att Drömprins undrade hur min arbetsuppgift sköttes. Brandkåren behövde inte rycka ut för jag hade fått vatten framburet till mig och det var bara en stubbe och en liten grästuva på grannens mark som tog fyr, uppmärksam som jag är så släckte jag dessa omedelbums med rosa barnvattenkanna:o)
Varmt tack till Er alla som hjälpte mig att förgylla min tillvaro och fördriva tiden som brandvakt genom att skicka sms till mig och roliga helgbilder. På kvällen firade jag med en högljudd galenpanna som dök upp oanmäld och pratade högt som mullrande åska, alltså enligt yngsta tvåbening. Vi drack inte grönt te och ramlösa denna kväll;-)
Brasan tändes lördags morgon och för den vetgirige kan jag meddela att det pyr och glöder än idag. Så går det till när man tänder grillen a la KingWizard<3


 Zzzzzzzzzzzzzzz


Denna dag grillade jag korv till Drömprins, vad annars...!?