b

b

onsdag 9 mars 2016

Fullt tillräcklig

Igår spenderade jag viktig kvalitetstid med yngsta tvåbening. Vi startade morgonen med att äta rejäl frukostbuffé på ett mysigt konditori. En kort sväng på sjukhuset för ett bokat årsbesök och provtagning. Sedan gick vi på stan och shoppade lite kläder åt minsting, leksaksaffären hann vi också med och där lyckades vi med att nästan fylla en hel bärkasse med roligheter. nyttigheter och framförallt nödvändigheter om man är 10 år. Efter det blev minsting väldigt hungrig igen och vi åt luncbuffé på kinarestaurang. Gott, gotteli, gotten:)
---    ---   ---
 När jag kom hem från stan var mina hästar hungriga och ville ha mat så jag fick snällt luncha en gång till denna dag fast då med älskade fyrfotingen som för övrigt är min allra bästa och käraste vän i livet. Här står hon och skrapar med vänster framhov om höet inte kommer fort nog. Jaja, jag kan ta detta lilla gnäll om det inte är värre olat;-) Hö är gott och denna mule är ljuvlig!


---   ---   ---
Man är fullt tillräcklig som man är varje dag och man ska minsann inte tro annat ens i sin vildaste fantasi. Man är inte för lite och jag är definitivt inte för mycket speciellt inte för mig själv. Full sula, stampa pedalen, gasen i botten för nu jäklar kör vi och lägger in högsta växel. Man orkar mer än man tror, jag är otroligt stark. Låt alla krig föras på en och samma gång. Det är inget liv alls om det ska delas upp i etapper, bromsas eller slow down. Kavla upp armarna, tanka energi var du vill se bara till att fylla ända upp. Ingen mer tomgång nu tack, det är då det finns utrymme för tvivel. Det fanns en utväg och den hittade jag så otroligt nära kanske i min hand, min ficka eller rent av i min handväska. Den fanns där hela tiden; fredsmäklaren som inte är rädd för spindlar, monster eller små övergivna flickstackare. Krig är svaret på frågan, fred kan inte uppnås utan strider.

Steg 2: Det finns så mycket vi kan göra!
35 minuter tick tick tack


Everyone's deranged!
I'd rather you hate me for everything I am,
than have you love me for something I'm not>3